Közös helyszíni felmérés

A helyszín együttes bejárása során egyeztetünk a Megrendelővel valamennyi technikai elvárásáról a jövőbeni felvételekkel, megfigyelni kívánt területtel kapcsolatban.
A közös helyszínbejárás alkalmat nyújt arra, hogy felmérjük a telepíteni kívánt videórendszer lehetséges telepítési pontjait, amely meghatározza az élő közvetítés / time-lapse videó által körül határolt perspektívát. Természetesen a beruházás területén belül több kamera elhelyezésére nyílik lehetőség, de vannak olyan helyzetek, amikor a beruházás teljes megvalósulása, vagy annak egy kiemelt részének megfigyelése nem biztosítható a megrendelő saját területéről. Az ilyen esetekben külső helyszínek ideiglenes engedélyére lehet szükség, amely eljárás során vállalatunk együttműködik a megrendelővel, és eddig legalább 90%-os hatékonysággal sikerült biztosítani külső objektumokról a megfigyelést. A bejárás során vizsgáljuk a műszaki megvalósítás lehetőségeit, esetlegesen leküzdendő akadályait, teszteljük az élő közvetítéshez elengedhetetlen internet sávszélességet. A műszaki helyzetfeltárás során állítjuk össze azon eszközök és kiegészítő kellékek listáját, amelyek a zavartalanul működő videórendszerhez feltétlenül szükségesek (pl. áramellátás nélküli területen ideiglenes napelem rendszer beüzemelése, vagy egyedi akár 8m magas stabil, időjárásálló, rezonanciamentes oszlopos állványszerkezet, stb). A közös helyszíni felmérést Budapesten és 30km-es vonzáskörzetében, vagy kiemelt országos hálózatot érintő több telephelyes megbízás esetében díjmentesen biztosítjuk. Felmérés igényléséhez lépjen velünk kapcsolatba!

 

One reply on “Közös helyszíni felmérés

  • WordPress Magyarország

    Szia, ez egy hozzászólás.
    Egy hozzászólás törléséhez, egyszerűen csak be kell jelentkeznünk, és megtekinteni a bejegyzés hozzászólásait, ahol lehetőségünk van a hozzászólások törlésére.

Comments are closed.