Egy igazán látványos kreatív film vagy image kampány estében a megfelelő minőségű professzionális drón felvételek elengedhetetlen részét képezik a megvalósításnak. A legkülönlegesebb és leglátványosabb módja, hogy megörökítsünk egy rendezvényt vagy akár egy építkezést. Ezért természetesen a mi portfóliónkból sem hiányozhat ezen szolgáltatás.

Ahogyan a time-lapse kamerák esetében is folyamatosan törekszünk arra, hogy a technika fejlődését mindennaposan követve a legjobb eszközöket bocsássuk Megrendelőink rendelkezésre, úgy drón flottánkat is ezen irányelvek alapján építjük folyamatosan.

Ma már elvárás, hogy a drónok által készített légi felvételek 4K minőségben, tökéletes stabilizálással kerüljenek rögzítésre, kiszolgálva a közeljövő igényeit is. Ennél azonban mi többet tudunk nyújtani.

Széles flottából választjuk a helyszínnek és a viszonyoknak legmegfelelőbb eszközt, hogy az eredmény mindig szemet gyönyörködtető legyen.

Nem elégséges csak a megfelelő drónnal rendelkezni, használni is kell tudni azt. A légi felvételek készítése egyfajta különleges operatőri látásmódot igényel. Ügyfeleink elégedettsége a legszebb visszaigazolás számunkra arról, hogy mi rendelkezünk ezzel a fajta képességgel.

Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, ami biztosítékot nyújt egy esetleges baleset által okozott károk rendezésére.

A szükséges légtérhasználati engedélyek beszerzését és ügyintézését cégünk intézi.

LEHETŐSÉGEK:

LÉGI FELVÉTELEK – fotók készítése 12 Megapixeles minőségben

LÉGI FELVÉTELEK – videók készítése 4K (UHD) minőségben

ORTO FOTÓK készítése, területek  felülnézeti fotózása, videózása

ÁLLAPOTJELENTÉS – adott rendszerességgel, ugyanazon pontokból történő fotózás/monitorozás az épülés fázisainak dokumentálása céljából.

VIDEÓ-LAPSE – rövid intervallumú, de eseménygazdag történés dokumnetálása néhány másodpercben

különleges technológia, mely során a drón rögzített útvonalat jár be dokumentálva a területen történő változásokat. Kreatív videóba fűzve különlegesen látványos a nagyobb építkezések megörökítése során.