ÉPÍTKEZÉSEK MEGFIGYELÉSE

A biztonsági kamerákat régebben egyedül bűnmegelőzési és bűnfelderítési célokra használtuk. Ennél azonban sokkal szélesebb biztonsági igényt fed le, amit kínálni tudunk ügyfeleink számára. A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően mára a minőség már nem okoz akadályt, részletgazdag (akár 4K – UHD) jól kiértékelhető képeket kapunk egy beruházás távoli megfigyelése során is a megfelelő eszközök és pozíciók kiválasztásával. Ezzel elértük, hogy a vezetőség számára a gyors döntések elősegítése érdekében már nem szükséges feltétlenül a helyszínen tartózkodni, telefonjukról, mobil eszközeikről is nyomon tudják követni az építkezés folyamatát, láthatják az éppen aktuálisan végzett munkát, illetve az esetlegesen felmerülő problémákat is. Megfelelő rögzítő egység használatával mindezeket határozott időtartamig vissza is tudjuk nézni. Lehetőség adódik továbbá napi time-lapse összefoglaló segítségével néhány másodpercben áttekinteni a történéseket. E funkció segítségével a távol lévő cégvezetőknek is reprezentatív összefoglalókat tudunk prezentálni.

Cégünk az eszközök megvásárlása és bérlésére is lehetőséget nyújt, függően a projekt időtartamától. Vásárlás esetén minden alapelem felhasználható a következő beruházás során is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal. Budapesten és 30 kilométeres vonzáskörzetében valamint a kiemelt országos hálózatot érintő több telephelyes megbízás esetében díjmentes.

A helyszínbejárás során egyeztetjük a sarkalatos kérdéseket, teljes körűen felmérjük a lehetőségeket, figyelembe véve az elektromos ellátottság, a környezet és az időjárás, lehetséges magaslati pontok által felvetett kérdéseket.

Gyakorlatilag minden problémára megoldást tudunk biztosítani, legyen szó a kamerarendszer napelemes áramellátásról vagy akár egyedi, 8 méter magas oszlopok, stabilizált állványzatok telepítéséig.

A felmérést követően egyénre szabott árajánlatot és technológiai javaslatot készítünk.

A folyamatot a kiépítéstől megkezdve, kedvező karbantartási csomagjainknak köszönhetően mindvégig nyomon követjük, levéve ezzel a terhet partnerünkről, hogy Ő mindvégig csak az általunk épített építkezés megfigyelő rendszer előnyeit élvezze.