IMAGE KAMPÁNYFILM

A vizuáltechnológia fénykorát éljük! Szemünk egyre inkább hozzászokik és vágyik a tűéles, mind nagyobb képfelbontású látványelemek feldolgozására. Ma már nem elégszünk meg a régi TV-k 360 soros megjelenítésével. A 4K eszközök széleskörű terjedésének következtében lassan már a full HD minőség csupán „jó” minősítéssel vizsgázhat. Ez a magasrangú követelmény folyamatos kihívás elé állítja az informatikai üzletágat. Olyan gigantikus méretű anyagok keletkeznek, amit egy 10 évvel ezelőtti számítógépre még csak fel sem tudtunk volna másolni, ma pedig a stúdiómunkák és vágási munkálatok során egyre inkább előtérbe kerülnek azok a Megrendelői igények, ahol az elérhető legjobb, vagyis a 4K UHD kell.

Vállalatunk rendelkezik nem csupán a 4K felvételek elkészítéséhez alkalmas eszközparkkal (kamerarendszerek, drónok), hanem a feldolgozásukhoz szükséges stúdiótechnikai számítógépes háttérrel.

“Számunkra első számú

a minőség és

az ügyfélelégedettség.”

Videóvágást kizárólag az általunk vagy filmiparban jártas megbízott partnereink által forgatott, felvett nyersanyagból vállalunk, mivel a hozott anyag minősége nagyban befolyásolja az elkészült kisfilmet. Jellemzően a hatékony, rövid, maximum néhány perces videóanyagok fűzését végezzük, amelyek a mai világunkban alkalmasak arra, hogy megszólítsanak, felhívják a figyelmünket, de nem tart annyi ideig, ahol már elkalandoznak a gondolataink. Az összegyűlt felvételek, mint time-lapse képsorozat, drón légi felvételek, videóbetétek ellenőrzését követően egyeztetünk a Megrendelő igényeiről, elképzeléseiről, számára fontos célról, amelyet a videó által kíván elérni. A nyersanyagok feldolgozását megelőzően kérjük be – amennyiben szeretnének – a videón megjelenítendő feliratot / felmondani kívánt szöveget és a vállalati logót, egyeztetünk a zenei aláfestésről. Jogtiszta zenét biztosíthat a Megrendelő, de vállalatunk kínál védett jogú zenéket, amelyek a videó hangulatához illeszkednek. Ha minden rendelkezésünkre áll, kezdődik a stúdiómunka. Ez egy kreatív folyamat, amely az előre közösen kitűzött célok mentén körvonalazódik, és a Megrendelő jóváhagyásával, esetleges módosítási kérelmeinek teljesítésével ér véget.

Az elkészült videó alkalmas promóciós, reprezentatív célokra, image kampány elemeként, közösségi fórumokon való megosztásra, vagy akár örök digitális emléket állítani a felépült új családi fészeknek.

Ezek – a beruházásokat, építkezéseket, rendezvényeket megörökítő – rövidfilmek alig néhány éve kezdtek teret hódítani, mint PR eszköz… mégis várható, hogy a jövőben hasonló jelentőséggel fognak bírni pl. egy építőipari vállalkozás életében, mint a honlapjuk. Hamarosan eljutunk oda, hogy nem lesz elég, a referenciában szereplő ismert név, látni is akarjuk a teljesítményt. A vízión túl azonban az tény, hogy a kisfilmek alkalmasak a vállalkozás ismertségének, jó hírnevének emelésére, emberközelibbé hozza a munka eredményét, mind a vállalati dolgozók, mind a lakosság körében, ezzel növelve a vállalkozás iránti szimpátiát és lojalitást.

A filmtechnika folyamatos fejlődésével mi magunk is igyekszünk lépést tartani, figyelemmel követjük a legújabb trendeket, videóinkban alkalmazzuk a legfrissebb effekteket, áttűnéseket, feliratozási trükköket. Törekszünk arra, hogy az átadott anyag a gyors képvilág fejlődéséhez mérten kövesse a letisztult, de modern vonalat, hogy hosszabb távon értéket jelentsen a Megrendelő számára.

Legfrissebb videóinkból kérésre referencia anyagot küldünk. Lépjen velünk kapcsolatba!