Ahogyan egy kép visszaidéz egy pillanatot, úgy egy timelapse videó pár másodpercben egy egész eseményláncolatot. A hosszabb idő alatt rendszeres időközönként rögzített képkockák diavetítésként pörögnek végig a szemeink előtt, felelevenítve akár több év megfeszített építőmunkáját, vagy csak egy csodálatos este naplementéjét. Manapság már elképzelhetetlen egy nagyberuházás megvalósítása céges image videó nélkül, amely segíthet a vállalat közösségi és internetes médiában való ismertségének növelésében.
Rövid time-lapse készítésére a legtöbb eszközünk alkalmas, hiszen lassan alap funkcióvá válik a sportkameráinkban, telefonjainkban. Lenyűgöző módja lehet az emlékezésnek az általuk készített képekből összeállított videó. Azonban ezek az eszközök nem nyújtanak megoldást egy hosszabb távú építkezés vagy akár egy rendezvény megörökítésére, hiszen a tárhely, az energiaellátottság, a mozdulatlanság nem megfelelően biztosított. A TimeLapse videó lényege ugyanis főként abban rejlik, hogy egy adott pontról fix látószögű képeket készítsünk sorozatban, biztosítva a rendszerességet anélkül, hogy magát a kamerát akár egy milliméterrel is elmozdítanánk. Itt jön szóba a képrögzítő kamerák megbízhatósága, hiszen ha váltásra van szükség, az megfelelő szakértelem és precizitás nélkül akár évek munkáját teheti tönkre. Ahogyan egy nem megfelelően stabil oszlop, vagy állványszerkezet is elmozdulásokat, ezáltal rezonanciát okozhat a végső felvételnél. Ez legtöbbször csak utólag derül már ki, amikor késő. Ezért javasoljuk, hogy a kezdetektől bízza ennek a munkának az elvégzését szakértő kezekre. Másik gyakori hiba, hogy úgy gondoljuk a kamera rögzít és akár hetekig, vagy hónapokig nincs információnk annak a leállásáról, vagy egy esetleges SD kártya hibáról. Ezek a helyzetek már végleg menthetetlenek. Cégünknél a webkamerák folyamatos monitoring alatt állnak. Azonnal értesülünk róla, ha valamelyik kamera képe nem érkezik be szerverünkre, így egy gyors kiszállással könnyen orvosolhatjuk a felmerülő problémákat.

AZ ÁLTALUNK BIZTOSíTOTT HÁROMFÁZISÚ ADATMENTÉS, TÁROLÁS:

SD kártya a kamerákban (az esetleges internet kimaradás esetében van szerepe)

Szerverünkön történő fájl rögzítés tükrözött winchesterekre (a folyamatos adatállomány itt található)

NAS-ra történő napi növekményes adatmentés szintén tükrözött winchesterekre

A teljes adatbiztonságról többszörös mentési rendszerünk eszerint gondoskodik

Az adatbiztonságról 

többszörös mentési rendszerünk 

gondoskodik.

A minőség tekintetében sem ismerünk kompromisszumokat. 4K – UHD felbontásban rögzítünk minden egyes képkockát, de igény estén akár a 8K minőséget is biztosítani tudjuk.

Kérje díjmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat, állunk szíves rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdés esetén.